I vi možete da napravite nacistu, besplatno!

I vi možete da napravite nacistu, besplatno!

The following text is property and copyright of it's owners. provided for educational and entartaiment purposes only.

RECEPT: Kako napraviti nacistu.

Srpsko nacionalno jelo

Potrebno:

- 2 minimum, ali u skladu sa mogućnostima što veći mogući broj dobro istucanih upakovanih pojmova (možete ih nabaviti u najbližoj medijskoj kući)

- 1 srpski nacionalista (najbolje da ga nadjete na internet forumu gde nećete stupiti u dirktan kontakt, ali obavezno forum „opšte svrhe“, ni slučajno neki gde se može naći više srpskih nacionalista jer je sigurnije mućenje sa slabim koncentratom nego gustim)

- 1 utopijska ideja po izboru (preporučujemo ideju jednakosti koja će dobro poslužiti. Možete je nabaviti na najbližoj organizovanoj tribini)

- 1 tolerantnost (ne morate zapravo da budete tolerantni, dovoljno je da koristite ovaj sastojak kao sredstvo za pravljenje naciste. Tolerancija je jak sastojak i dovoljno je par kapljica koje možete nabrzinu pokupiti iz većine NVOa)

- 1 manjinska pripadnost iliti pripadnost „diskriminisanoj grupi“ (ovo nije nužno ali dokazano često povećava vaš afinitet ka pravljenju naciste i uvek dozvoljava vrlo efikasni pikantni dodatak „ti imaš nešto protiv tog što sam ja <insert here>??!!!“ (ukoliko vam ne odgovara neka od najzastupljenijih ponudjenih pripadnosti možete i da kažete „ti imaš nešto protiv što sam ja aseksualac?“ budući da kod ovog sastojka nije potrebno postojanje veze s vezom već autosugestija kod okruženja koje je neophodno da bi se napravio nacista)

- 1 okruženje skrenuto s autoputa informacija (možete ih naći na svakom koraku)

Postupak:

- Uzmite osobu i napadnite je na osnovu nacionalizma jer gaji u sebi nacionalizam.

- Potrebno je izjednačiti nacionalizam i nacizam (dobro istucene upakovane pojmove) i tako tu osobu indirektno prozvati nacistom. I tako ćete dobiti da je svaki nacionalista u Srbiji u stvari nacista.

- Pažnja: Kada biste osobu zbog ideje da vrednosti jedne nacije treba negovati napali sa „ti si nacista!“ ispali bi ste glupi.

- Zato uđite,s oproštenjem, s’guza pokrećući pitanje nazivom nacionalista da bi u daljoj raspravi u skladu sa opštim trendom izjednačili nacionalista=nacista, a da ne biste ispali glupi već posao s’guza radili kako treba, trudite se da ne koristite reč „nacista“ nego da samo dodeljujete osobine nacizma nacionalizmu.

- Ovaj narod se nije oslobodio stega iz prošlih ratova, i nametnuta mu je krivica i nametnut je osećaj da kad voliš svoje, ti u stvari mrziš tudje. Upravo taj osećaj može da vam posluži da od nacionaliste napravite nacistu. Jer, prirodno je da se napadnuta jedinka brani, pa kada napadneš nacionalistu što je nacionalista, on uzvraćanjem udarca prosto postaje nacista (bar ga drugi tako nazivaju) i što je jače nipodoštavanje nacionaliste to on više postaje nacista.

Prijatno!

baksuz baksuz @ Ned, 07.11.2010. 19:21

Komentari

da, ana, oni sve rade po svom statutu.. ne pravi se naivna
a i ako već čitaš njihova načela, zašto ne spomeneš i ova? http://www.obraz.rs/Obraz/Nacela/Srbskim_neprijateljima.htm
zašto ignorišeš diskriminaciju, poziv na linč i versku, nacionalnu i rasnu netrpeljivost? zašto ignorišeš svo nasilje koje članovi obraza sprovode?

razlika je što si se 5. oktobra borio protiv diktatora i nije bilo drugog načina da ga smeniš osim nasilno, jer nije priznavao rezultate izbora
a obraz se bori protiv manjina (uopšte drugačijih osoba, na bilo koji način) i to najčešće nasiljem, iako izbori već 10 godina regularno funkcionišu..
pcmaniac pcmaniac @ Pon, 08.11.2010. 15:30

U Americi su svi Amerikanci (iako pricaju engleski), u Svajcarskoj su svi svajcarci (iako pricaju nemacki, francuski i italijanski), u Belgiji su svi Belgijanci ...  jedino u Srbiji, Hrvatskoj i ostalim slicno "razvijenim" zemljama milijardu nacija :) 
Srdjane, kako bi se onda po tebi svi koji žive u Srbiji nazivali ? Logika nalaže da se svi nazovu po imenu Države, a ko bi na to pristao u Srbiji ? da menjamo naziv Države pa da svi budemo tamo nekakvi "amerikanci" isto ne znam kako bi išlo. To je ovde naprosto nemoguće izvesti.
"Policija je tokom pretresa prostorije izdavačkog preduzeća "Narodnog dela", čiji je vlasnik Milovanović,
Čudan neki ovaj Milovanović, sad ovako sad onako !!!branko558 branko558 @ Pon, 08.11.2010. 15:46
nije milovanović hapšen pre oktobra 2000. godina, bar ne za posedovanje nalepnica i plakata "gotov je" i sl..
prva situacija je izmišljena
to je samo anin pokušaj da izjednači dve totalno različite stvari.. da bi nas valjda navela da pomislimo da je fašizam isto što i revolucija protiv diktatora
pcmaniac pcmaniac @ Pon, 08.11.2010. 15:50
kod nas i u regionu reč nacija uglavnom označava etničku grupu, dok je npr u americi, velikoj britaniji, kanadi, nacija = svi državljani, bez obzira na etničku pripadnost

ja sam za to da se svi građani (državljani) srbije zovu srbi, bez obzira na etničku pripadnost, kao što je to slučaj u americi.. tamo su svi državljani amerikanci
naravno, to uglavnom važi kada se gleda spolja, iz druge države..
i u americi postoje podele na etničke grupe, ali etnička pripadnost je pojam nevezan za državljanstvo i zavisi od porekla i (možda) ličnog osećaja osobe

naravno, dolazi do mešanja dve vrste istog naziva (onih po državljanstvu i onih po etničkoj pripadnosti), ali s obzirom da mi je nečija etnička pripadnost totalno nebitna, ja tu oznaku prvenstveno gledam kao opis nečijeg državljanstva

onaj ko želi etnički čistu državu.. zna se šta je
pcmaniac pcmaniac @ Pon, 08.11.2010. 16:07
nije milovanović hapšen pre oktobra 2000. godina, bar ne za posedovanje nalepnica i plakata "gotov je" i sl..
prva situacija je izmišljena
to je samo anin pokušaj da izjednači dve totalno različite stvari.. da bi nas valjda navela da pomislimo da je fašizam isto što i revolucija protiv diktatora

За разлику од тебе ПЦ ја сам Ану разумео другачије: Наиме, тај Миловановић је неком био добар кад је требало скинути "диктатора" а сад тај исти ради на ширењу нетолеранције према геј популацији.
Ако грешим, нек ме Ана исправи ?


ja sam za to da se svi građani (državljani) srbije zovu srbi, bez obzira na etničku pripadnost, kao što je to slučaj u americi.. tamo su svi državljani amerikanci
Мислиш да би то било могуће у Србији, ја мислим да је то немогуће, а неком наметати нешто што неће било би бесмислено.
branko558 branko558 @ Pon, 08.11.2010. 17:39
ne branko, jeste nemanja donekle shvatio. to je jedno odlicno poredjenje koje sam nasla medju komentarima na vest http://www.kurir-info.rs/vesti/uhapsen-predsednik-obraza-krsto-milovanovic-55004.php ima još mnogo interesantnih komentara kao npr:

"Te ljude koje nazivate huliganimaa i hapsite zbog nasilja,pa to nasilje poteklo je od 5.oktobra 2000 nista novo,istorija se ponavlja"

"ovo je sve igra i gej parada i Đenova nameštena od vlasti da ima alibi da uvede demo-fašističku diktaturu u Srbiji!? Oni koji su došli na vlast PREVRATOM, sada hoće da onemoguće bilo kakav novi prevrat koji bi ih skinuo sa vlasti! Zato su ovi tzv. "navijači" posle 5. oktobra 2000. od Đinđića ODLIKOVANI, eeeeej čuješ šta kažem: O D L I K O V A N I za zasluge, za rušenje Beograda i paljenje Skupštine, a sada kada rade to isto (protiv ove vlasti) sada su huligani, fašisti itd..."

"znaci pocinje diktatura zutih...imam 53 godine i od danas sam i ja "huligan" i clan "Obraza".Sto je vise od zutih bitangi lazi..."Obraz" mi je miliji i drazi."

"Zar je zabranjeno imati nalepnice? To je krivicno delo? Sto ne napisete lepo da ga hapsite zato sto je clan Obraza koji zelite da ugasite? Progonite ga zato sto je Srbin i zato sto ne deli vase misljenje. To je krsenje prava i ne znam sto neko ne reaguje na ovaj progon ljudi? Ovo ni Tito nije radio. Odrediti coveku pritvor na konto pretpostavke i nalepnice."

"Mene je interventna olesila od batina zato sto sam kod sebe imao nalepnice "Pisi cirilicom"..."p.s. nekom nametati nešto što neće bi bilo besmisleno? a gej parada? dokazali su da je moguće nametati.
baksuz baksuz @ Pon, 08.11.2010. 18:11
Pa šta ako Milovanović sada pravi plakate protiv gey populacije, a pre 5 oktobra je pravio plakate "gotov je"? Kakve to veze sa vezom ima? Winston Čerčil je vođa drugog svetskog, pa je posle rata izgubio na demokratskim izborima, dok ovde recimo su komunisti morali biti na vlasti na nedemokratski način. A da kljjićevo to je bio diktator koga ste ti i tvoja generacija DIZALI u nebesa!!
Razum
Razum Razum @ Pon, 08.11.2010. 18:17
baksuz: to je jedno odlicno poredjenje koje sam nasla medju komentarima na vest
već sam ti objasnio zašto poređenje ne da nije odlično, nego je loše..
a ti samo ignoriši druge i ubeđuj se da si u pravu tako što ćeš čitati istomišljenike

zašto mi ne odgovoriš na bar jedno od postavljenih pitanja?

"Te ljude koje nazivate huliganimaa i hapsite zbog nasilja,pa to nasilje poteklo je od 5.oktobra 2000 nista novo,istorija se ponavlja"
pošto samo ponavljaš isti argument bez odgovora na moj, ponoviću i ja svoj argument..
ne možeš porediti nasilje protiv diktatorskog režima (režima gde nije moguće svojim glasom promeniti politiku) i nasilje prema neistomišljenicima ili osobama koje su drugačije.. samo zato što vam se ne sviđaju

Zar je zabranjeno imati nalepnice? To je krivicno delo?
ako nalepnice promovišu nasilje i diskriminaciju, a očigledno je da si ih lepio ili delio, naravno da je krivično delo
pročitaj zakon.. zakon za koji je većina glasala

Progonite ga zato sto je Srbin i zato sto ne deli vase misljenje
ne, već zato što preti nasiljem

Odrediti coveku pritvor na konto pretpostavke i nalepnice.
da, ljudi se zadržavaju i na konto pretpostavke da su učinili krivično delo..
a ispod većine javnih pretnji je potpisan obraz, tako da nisu potrebne ni pretpostavke

"Mene je interventna olesila od batina zato sto sam kod sebe imao nalepnice "Pisi cirilicom"..."
aj ne seri da veruješ u ovo, ana :) pa većina policajaca su konzervativci.. valjda bar to znaš

p.s. nekom nametati nešto što neće bi bilo besmisleno? a gej parada? dokazali su da je moguće nametati.
ljudska prava su univerzalna, a među njih spada i pravo na javno okupljanje
ako ne želiš da poštuješ tuđa ljudska prava, zapitaj se šta bi bilo kada većina ne bi morala da poštuje tvoja prava..
i našla si na šta ćeš da se pozivaš.. na komentare u kuriru..
pcmaniac pcmaniac @ Pon, 08.11.2010. 21:06
zašto ignorišeš diskriminaciju, poziv na linč i versku, nacionalnu i rasnu netrpeljivost? zašto ignorišeš svo nasilje koje članovi obraza sprovode?

predpostavljam da na ta pitanja mislis. zasto nisam ogovorila? e sad, ne ignorisem ja te stvar vec ih izbegavam u ovoj raspravi kao i odgovor na ova pitanja. zasto. zato sto uplitanjem u dublju pricu ja cu "postati" fasista i desice se nesto slicno sa "j*bem kravu"

obrazlozenje izraza "j*bem kravu":
Otisao covek u stalu da muze kravu. Nije to trajalo ni minut, kad krava s levom nogom srusi kantu i prolije mleko. Covek sav jadan nadje neki konopac i zaveze kravi nogu tako da je ne moze maknuti. Sedne on opet i pocne musti kravu. Zacas se krava uzvrpoljila i s drugom, slobodnom nogom prevrnula kantu. Covek poludi ali uspe naci konopac i sveze joj i drugu nogu tako da se krava nije mogla maknuti. Sedne on opet da zavrsi posao. No, krava nije mogla biti mirna i pocela ga udarati s repom. Odluci covek zavezati kravi rep ali nikako da nadje neki konopac. Seti se da ima kais. Stane se na stolicu iza krave, uzme kais i pocne vezati kravin rep za neku gredu iznad krave. U tom trenutku padaju mu pantalone i istovremeno ulazi komsija:
- Jel'' bre, sta to radis?!
Covek (razgleda situaciju u kojoj je zatecen - raskrecena krava svezana tako da ne moze mrdnuti i on bez pantalona, te odgovori):
- J*bem kravu. Drugo mi ne bi verovao...


poruka menjana pre 9 godina
baksuz baksuz @ Uto, 09.11.2010. 00:30

 aj ne seri da veruješ u ovo, ana :) pa većina policajaca su konzervativci.. valjda bar to znaš
Jel ovo Bečka škola: prostakluk:
Nije moje da branim Anu, ume ona to sama, ali ovo je dno. Ajde još da si to napisao meni pa ništa novo, naviko sam ja i namnogo gore od tebe i tebi sličnih, to i priliči tvom dosadašnjem ponašanju i uvažavanju drugih, ali ipak ovako.....

poruka menjana pre 9 godina
branko558 branko558 @ Uto, 09.11.2010. 07:54