Apel uredništvu portala Soinfo

Forumska tema je zaključana. Nije moguće menjanje poruka, kao ni slanje odgovora.

Apel uredništvu portala Soinfo

Poštovani,

da li postoji način da se izborite sa trolovanjem na vašem portalu? Očigledno je da jedan korisnik koristi desetak imena za komentarisanje i na taj način obesmisli svaku diskusiju. Ne ulazim u njegove motive, za koje sumnjam da su i njemu sasvim jasni. 
Drago mi je da Soinfo postoji i mislim da je važan izvor informisanja građana Sombora. Nadam se da nećete dozvoliti jednom čoveku da uništi ono što ste godinama stvarali.
Polupismen @ Čet, 25.06.2015. 10:59
Evo malo da pomognemo administratorima Soinfa da znaju prepoznati koji su to nalozi... a to su samo nalozi u ovih par aktuelnih tema, a po forumu ih ima ihaj, i otvara se svaki dan po nekoliko novih.
Dakle i ovde da ponovim:
Dovoljno je pogledati koliko je to samo registrovanih naloga u poslednjih par dana ili 2-3 nedelje, plus stari dobri znanci jos kad je trebalo bojevati za izbore, Zeusgrom i Sef...  Mislim, ako još uvek ne razumeš, onda mogu izlistati i tih nekoliko trenutno aktuelnih tema, gde se vidi jasno ko brani i šta brani i zbog čega brani. Nije teško, nema ih mnogo, to može svako da uradi kad uđe na profil. 
Foto 25208
zerx @ Čet, 25.06.2015. 12:41
Udruženje građana "Slobodni građani Sombora" ?

:D 
dragance80 dragance80 @ Čet, 25.06.2015. 13:15
Koliko znam ovo je slobodna zemlja i može pisati svako šta želi i koliko želi,ali normalne tekstove a ne prostakluke koje  vi pišete.Mišljenja  sam da  bi administrator trebao prvo da pregleda komentare pošto toliko vulgarnosti na jednom portalu je jako neukusno! A to što ste vi navikli sve da privatizujete i da vodite po svojoj diktaturi neće vam više ići pod ruku!
Zeusgrom Zeusgrom @ Čet, 25.06.2015. 13:22
Читам ја тако коментаре и читам и читам и онда одлучим да отворим налог на овом порталу...волим конструктивне расправе,али ето отворим налог и прогласе ме ботом,да ли је ово приватан портал,или га неко поседује или су неки само параноични.ЈА У ОВОМ ГРАДУ ЖИВИМ 40 ГОДИНА И ИМАМ ПРАВО ДА БУДЕМ НА ОВОМ ПОРТАЛУ И ДА ИЗНОСИМ СВОЈЕ МИШЉЕЊЕ,а ти параноику што мислиш да су сви ботови око тебе укључи мозак искључи ТВ и не нападај народ ако немаш доказе!
Armagedon006 Armagedon006 @ Čet, 25.06.2015. 13:44
Armagedon slazem se sa tobom. I ja volim da citam vesti i da po neku prokomentarisem zato i jasam na portalu. Primetio sam da su ovde velika prepucavanja skrivenih iskompleksiranih likova i bas njihovi komentari su mi zanimljivi.Trazio bih od urednika da zabrane upotrebu reci "bot", jer ona se, primetio sam koristi samo onda kad je jedan sagovornik sateran u cosak i nema vise argumenata da potkrepi svoje stavove, tada on izgovara cuvenu rec "bot i sendvic" i misli da je uspeo da se iskobelja iz svog neznanja.
tarmiricmi @ Čet, 25.06.2015. 14:03
Armagedon slazem se sa tobom.
Slažeš se sam sa sobom? Vuline, ti li si? 
Polupismen @ Čet, 25.06.2015. 14:11
i, i baš mu pukne  da iznese šta mu je na srcu i duši... ćirilicom, za razliku od prethodnih, pa malo navalio u srčano branjenje svojih. Sjajno Mislim znam da ste paceri, znam da si i ti pacerčina, uvek bio i ostao, kravata ni ova ni ona prošla te nije učinila drugačijim, al baš ovooooooliiiiiiiiiikaaaaaaaa pacerčina. Horor 
  1. Не носим кравату
  2. за тебе сам пацер ок,али нисам онај који мислиш да јесте
  3. читај шта пишем НЕ БУДИ ПОВРШАН
  4. ако сам ја пацер ТИ СИ ПАРАНОЈИК јер полазиш од себе
  5. а ћерилицу пишем јер сам патриота
Armagedon006 Armagedon006 @ Čet, 25.06.2015. 14:23
Polupismen:
Armagedon slazem se sa tobom.
Slažeš se sam sa sobom? Vuline, ti li si? 
Није Вулин 
Погађај опет....
Armagedon006 Armagedon006 @ Čet, 25.06.2015. 14:26
Погађај опет....
Neću, zato što znam odgovor. A voleo bih da ga ne znam. Žao mi je što si sebi dozvolio da tako nisko padneš. Vreme naprednjaka se polako bliži kraju, a ti i onaj koga braniš ćete ostati predmet sprdnje u Somboru. Šta vam je to trebalo, stvarno mi nije jasno i mnogo mi je žao zbog toga. Iskreno.

Polupismen @ Čet, 25.06.2015. 14:31