DJB: Pokušaj izborne krađe SNS-a u Somboru

DJB: Pokušaj izborne krađe SNS-a u Somboru

Prema informacijama koje smo u toku popodneva dobili, predsednik Gradske izborne komisije u Somboru podneo je ostavku na to mesto zbog pritiska i zahteva SNS-a da se malverzacijama i izbornom krađom Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” spusti ispod cenzusa na lokalnim izborima. Pritisak na GIK predvodi lično poverenik SNS-a u Somboru, Slobodan Stanić, inače prvostepeno osuđen na 20 godina zatvora zbog ratnog zločina i glavni akter snimka u kom protivzakonito deli poljoprivredno zemljište.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ obaveštava javnost da će se boriti svim pravnim sredstvima protiv kriminalnih radnji Srpske napredne stranke i da neće dozvoliti prekrajanje izborne volje građana i građanki Sombora i da će se boriti za svaki glas i očuvanje osnovnih vrednosti demokratije.

Pokret „ Dosta je bilo – Saša Radulović“ je na izborima za Skupštinu grada Sombora dobio poverenje 2170 glasača i na osnovu tog broja glasova prešao cenzus, čime je ostvario pravo na 3 odbornička mandata. Iako nismo ni počeli još da delujemo u Skupštini Grada, već smo problem za 30 odbornika sa liste SNS-a , a to ćemo i ostati, usprotivićemo se svim radnjama koje štete interesu naših sugrađana i nećemo dozvoliti da Sombor postane ničije privatno vlasništvo.


poruka menjana pre 2 godine
Restart Sombor Restart Sombor @ Uto, 26.04.2016. 20:35
Imate od mene podrsku borite se za dobrobit svih nas.Smiley
Gorčilo97 Gorčilo97 @ Uto, 26.04.2016. 20:48
Sve što je i predhodilo današnjem danu jasno je ukazivalo da postoje uslovi za ovakav pokušaj prekrajanja izborne volje građana.
UG NAŠA SELA-NAŠ GRAD se duboko nada da ovog puta NEĆE biti tolerisanja kršenja zakona, a pokušaj zloupotrebe izborne komisije je teško kršenje zakona preko čega niko nema pravo da pređe.

Najavljeno raspuštanje lokalnog povereništva SNS u Somboru je samo prvi korak ka konačnom uspostavljanju vladavine zakona u našem gradu.

Naša sela naš grad @ Uto, 26.04.2016. 20:53
zar najavljeni "praznik demokratije" da nam se ovako završi !!

U svakom slučaju, nije ni malo naivna stvar ako predsedik izborne komisije nema drugih mogućnosti osim da podnosi ostavku, i to nakon objavljenih rezultata !!
Kobra @ Uto, 26.04.2016. 21:35
Imate li Vi dokaze za ove optužbe protiv  SNS-a ? Pošto niko ne zna za ostavku predsednika IK osim Vas ovde!
pahulja @ Uto, 26.04.2016. 21:41
Sta se ovo desava sa ljudima, pa dokle vise. Sta je sa vama casnim i postenim ljudima iz SNS-a zar vam nije dosta diktature i ponizavanja jednog coveka.Bericu svaka cast jer vise nije mogao to da trpi. Ali sta je sa  vama dr Parceticu, dr Babicu ,  dr Stanicu, vama koji ste ceo svoj zivot u ovom gradu, poznaju vas svi , mnogima ste zivote spasavali.Ljudi vas cene postuju, a vi dozvoljavate da vas ponizavaju drze vas po ceo dan u oboru na glavnoj ulici, narod vam se prvo smeje a potom vas i zali. Doziveli ste da vas sa visine nadgleda jedan Milic, Jaro .... pa zar je to vas nivo. Ovo vazi i za druge casne ljude kojih ima veoma mnogo u vasoj stranci. Kad ce te reci dosta je bilo te sramote i ponizavanja. 
Ajde Vlado Zivanovicu i ti se oglasi kao njihov koalicioni partner i zamenik onog nazovi gradonacelnika, pa zar si se toliko promenio. Nemoj da dozvolis da te kupe jednim obicnim sluzbenim renoom .Ti znas kakva se kradja sprema veceras a cutis . Daj skupi bar jednom onu muskost i kazi gradonacelniku i njegovom sefu , dosta je bilo. 

poruka menjana pre 2 godine
JerryD JerryD @ Uto, 26.04.2016. 21:47
pahulja
Izadji iz ATOMSKOG sklonista,u gradu se desavajiu cudne stvari iz sata u sat a ti nemas pojma.I smanji sendvice ugojices se.I praviti se MUTAV u 21 veku neide.
Gorčilo97 Gorčilo97 @ Uto, 26.04.2016. 21:58
Sefe Milicu , znam da ovo citas  , pa daj imaj obzraza pa zaustavi ove tvoje drugare bar veceras, nije vam dosta celodnevnih brljotina nego sad jos ovde ti izigravaju kao neke naivne koji nemaju pojma o nicemu.
JerryD JerryD @ Uto, 26.04.2016. 22:32
Gospodo šta vam sad nije jasno? Narod je rekao šta je imao! Više sreće drugi put...Više ne znate šta ćete pa napadate Stanića da vrši pritisak na izbornu komisiju da Pokret DJB ne pređe cenzus?!?! A zašto bi on to radio kad je SNS osvojila 30 mandata, nema nikakvog smisla...Sve ćete uraditi samo da bi se poništili izbori, ali neće vam to poći za rukom!
vigomortensen @ Uto, 26.04.2016. 23:06
Nemate šansu nigde ovako da pišete jer oljuvanju kraja nema.Beriću izgleda jako teško palo saznanje da ispada sa političke scene pa ovakvi pokušaji nečude.Gospodo draga biće još izbora pa se strpite do tada i poštedite nas više teških reči i malo upristoite ovaj portal.
teo402 teo402 @ Uto, 26.04.2016. 23:09