SEC proslavio deseti rođendan!

SEC proslavio deseti rođendan!

Foto 35810Foto 35811 U petak, 24. maja Somborski edukativni centar proslavio je deset godina postojanja i rada. Za prisutne punopravne i  počasne članove SEC-a, predstavnike lokalne samouprave i goste iz redova partnerskih organizacija, institucija i korisnika/ca SEC je  pripremio i video na temu retrospektive rada tokom prve decenije.
Pored toga Somborski edukativni centar dodelio je i zahvalnice saradnicima i partnerima koji su u pomenutom periodu doprineli unapređenju položaja dece, mladih i marginalizovanih grupa, što je ujedno i misija organizacije.
Ovom prilikom održana je i deseta redovna godišnja Skupština Somborskog edukativnog centra. Skupštinom je predsedavala Ivana Barać, predsednica Upravnog odbora, a na samom početku predstavljen je rad organizacije u poslednjih godinu dana, zatim su usvojeni izveštaji upravnog i nadzornog odbora. I na ovogodišnjoj skupštini, treneri/kinje SEC-a dodelili su sertifikate polaznicima obuka realizovanih u proteklom periodu.
Nakon održane Skupštine proslava desetog rođendana SEC-a nastavljena je i u večernjim časovima u Cafe “De Sol” uz svirku “St. Louis Band” -a koja je bio poklon SEC-a građanima Sombora povodom deset godina postojanja i rada.

tam @ Sre, 29.05.2019. 08:27