PU Sombor: Deset udesa, osmoro povređenih

PU Sombor: Deset udesa, osmoro povređenih

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 10 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.
Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode, u kojima nije bilo povređenih osoba. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Odžaci evidentirane su dve saobraćajne nezgode, u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede i dve osobe lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Napisano 48 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 543 prekršajna naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina i vožnja pod dejstvom alkohola - piše u sedmičnom izveštaju Policijske uprave Sombor.
savamajstor savamajstor @ Sre, 21.08.2019. 02:39