PU Sombor: Na trežnjenju 12 vozača

PU Sombor: Na trežnjenju 12 vozača

Foto 6442- U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 12 vozača.
Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača. Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede. Jedan vozač je zadržan zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode, u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
Napisano 65 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 337 prekršajnih naloga. Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina - saopštila je PU Sombor.
savamajstor savamajstor @ Sre, 28.08.2019. 01:10