JKP"Vodokanal", menja delatnost...

JKP"Vodokanal", menja delatnost...

"Zasedanje Skupštine grada zaključio je odbornik Željko Pujin koji je postavio pitanje zašto je tehnički direktor Vodokanala i šef odborničke grupe SNS, Zoran Rus potrošio više od 13.000 evra na putne troškove tokom 2018. godine, te od kada je Vodokanal registrovan za prevoz putnika i zašto se vozilom ovog preduzeća prevoze članovi Srpske napredne stranke „da tapšu” u emisijama na Pink televiziji."
"El Bahati" uvodi linijski taksi u firmu, izgleda da od vode nema vajde pa se proširuju delatnosti "stranačke prćije".Potrošiti bezmalo 6.500 litara goriva je prava umetnost, auto se nije ni gasio, trebalo je stići na  sve te tekme  svojih fudbalskih " čeda" FK"SNS1912" i FK"Stanišić 1920"diljem Vojvodine, a kako čitam zafalilo je i "sns tapšača" u studiju onog stranačkog medijskog "mogula" što ne plaća porez državi, nema šta napreDNO. 
wtf @ Čet, 26.09.2019. 07:29
ovih dana je baš aktuelna teme oko navodnog duga Pinka za porez... aktuelna je i tema o korišćenju, odnosno zabrani korišćenja javnih resursa za stranačku promociju, što je sasvim jasno i javno kao stav i doprinos regularnosti predstojećih izbora usvojila SNS, i to važi za sve one koji imaju bilo kakave veze sa SNS, pa i za Vodokanal...

a sad, što se tiče Pinka, imamo izjave "u živo" na jednoj strani, a imamo i poreske organe koji sve to treba da prate i koji su jedini merodavni da daju na uvid javnosti šta je u svemu tome tačno:
Dakle, sve ovo slušaju i prate svi ostali privredni subjekti, pa i oni kojima se pleni imovina zbog neplaćenog poreza, i zato je vrlo važno da sve bude jasno i transparentno...

https://youtu.be/oLbBc8nsHfI?t=69
Kobra @ Čet, 26.09.2019. 09:21
Nisam ni sumnjao da se neće javiti "drveni advokat" sekte, ima opravdanje za sve, boljeg PR nisu mogli naći. 
wtf @ Čet, 26.09.2019. 11:16
wtf - lopardaš po običaju...

a, kad smo već kod skupštine i same debate, jedan detalj, iako nema veze sa Vodokanalom, zaslužuje da bude pomenut, a to je pitanje poljočuvara i njihovog rada, kao i atarskih puteva i sve što je vezano za i oko njih ( ambrozija i ostali korovi ) i to ne samo zbog izlaganja odbornika Milašinovića koji je tačno naveo probleme, već i činjenice da se sa njim složio odbornik Bezbradica ( SRS ), dok su ostali klimoglavci, čutali ko da se radi o "Švajcarskoj" ( sa kojom nam nas nespretno upoređuje jedan od odbornika )

Odbornik Milašinović (SNS) je u svom obraćanju rekao da su štete koje na njivama izazovu ovce ogromne, a da probleme stvaraju i zakupci velikih površina koji čak probijaju nove atarske puteve. Saglasan je bio i odbornik Srpske radikalne stranke, Slobodan Bezbradica. On smatra da se odluka o atarskim lputevima ne sprovodi dobro i da se na tome jako malo radi. Podržao je predlog odbornika Grujića da se kažnjavaju oni koji zapuste njivu.

Nakon iznete tvrdnje za govornicom, od strane odbornika Milašinovića da stada ovaca nanose štetu na usevima,  reagovala je Anakonda i expresno podelila "ovćije" slike preostalim poljočuvarima  da bi isti mogli prepoznati i na adekvatan način i bez greške reagovati u slučaju da u prirodi dožive "bliski" susret sa ovom domaćom životinjom... Svaka dalja greška je isključena, mada je i do sada koordinator Trivić, kojeg pominje odbornik u svom govoru, znao kako izgleda ovca, ali čovek jednostavno nije u stanju da stigne na sve strane, obzirom da je i broj poljočuvara, zbog "neatraktivnosti posla" i minimalne plate sve manji i sve teže je pronaći zainteresovane za taj posao...
Резултат слика за ovceporuka menjana pre 5 meseci
Kobra @ Čet, 26.09.2019. 11:42
Foto 36538Foto 36539
savamajstor savamajstor @ Čet, 26.09.2019. 21:20
wtf, pogrešio si "drveni" ne spava, sve prati i sve zna.
eči @ Pet, 27.09.2019. 08:12
Baš bi bilo zanimljivo, kada bi se Vi "gospodo obavešteni" potpisivali svojim imenom i prezimenom ispod komenatara koje ostavljate, pa da se presavije tabak i da Vas tako "obaveštene" pozove nadležni organ na saslušanje zbog plasiranja lažnih informacija i uznemiravanja javnosti.
Poseban je doživljaj znati da Vam je Željko Pujin glavni dobavljač "proverenih i pouzdanih" informacija, a mučenik ne može da dobaci do pameti pa zaključi da Vam služi samo kao "spin ovčica". 

I mi u susednom selu znamo kako je sam Pujin kao majstor seoskog vodovoda (dok je radio na tim poslovima u Čonoplji) oštetio taj isti Vodokanal, mogao bi time, na primer, da se pohvali na Skupštini, čisto da pratioci prenosa mogu da procene njegovu ličnost i naravno informacije koje plasira. 

poruka menjana pre 5 meseci
IzidaSky @ Pet, 27.09.2019. 11:59
Kako se samo pronađu botine u priči.Vrapci na drvetu znaju da siva eminencija Vodokanala ne izlazi iz službenog automobila,čovek koji je u kasnim dvadesetim otkrio "šipku kao i sam vođa sekte koji se uvek hvali tim dosegom. U tim godinama normalni navijači već završavaju navijački karijeru i idu ko sav normalan svet na istok ili zapad stadiona.Ali avaj, poverenik usnio sanak da ima svoj klub kao i Prvorođeni pa ga stvori preko noći krađom FK"Stanišić".Upregao je sve resurse u tu priču pa se" kurči"budžetom kluba i jezdi službenim autom o trošku poreskih obveznika.Redovno prati svog fudbalskog mutanta i novorođeno mu "čedo" FK"Stanišić 1920. Usput naravno koristi poziciju moći i sapliće FK"Radnički"Sombor, počev putem vrbovanja naivnih klinaca, obećavajući im šarene laže.Naivni klinci ne kapiraju da je poenta priče da se oslabi FK"Radnički"Sombor a ne što će zaigrati u mutantu. Nažalost u ovakvoj "pravnoj državi" preostaje nam samo da im istekne "rok važnosti", završiće kad-tad na smetlištu istorije. 
wtf @ Pet, 27.09.2019. 13:52
Mnogo ovde ima mislioca a jedino je izvesno da su stari clamovi zapostavljeni i da njih nece biti na listama.Sreca prepetaca je da su nam predsednik i gradonacelnica pravi i dostojanstveno vode stranku.Vecina novih je nula bodova a stari zaboravljeni.
Osnivaci @ Pet, 27.09.2019. 20:29
Neki od "novih" su odgovorni za nabavku Tuskog otpada, navodnih vodomera sa uređajima na daljinsko očitavanje, a koji nikad nisu proradili...
E baš zato što su nam "novi" uleteli ili preleteli, zato smo i zaboravljeni, pa i ovakve afere poput vodomera "na daljinski"...
Foto 36543

Jedini koji je JAVNO za skupštinskom govornicom tvrdio, da su vodomeri ispravni, bio je odbornik SRS Bezbradica... valjda se čovek osetio prozvanim, ima nekog udela u spornoj nabavci...Zato bi bilo dobro da nam Bezbradica pojasni, kako on to smatra ispravnim nešto što nikad nije proradilo, kao i zbog čega se ti i takvi "ispravni" vodomeri sada zamenjuju, po svemu sudeći, istim ili približno istim problematičnim... !!!Smiley


Skupština grada Sombora, 20. sednica 2017.g.
Slobodan Bezbradica (SRS) je rekao da su iznete neistine i da su vodomeri kvalitetni, te naveo da će u 2018. godini na fabriku vode biti priključeni Stapar i Svetozar Miletić, a veruje i Doroslovo.

poruka menjana pre 5 meseci
Kobra @ Sub, 28.09.2019. 19:45