TRUDIMO se da budemo ko ŠVAJCARSKA !!!

TRUDIMO se da budemo ko ŠVAJCARSKA !!!


Trudimo se da budemo ko Švajcarska, reče ovo pre neki dan, i to za skupštinskom govornicom, prvi među neodgovornima, bar po dužini trajanja postupka pred Agencijom, naš odbornik Mica "Švajcarac".
Zna li Mica gde je Švajcarska !?  Zna li Mica da bi u Švajcarskoj za ovakvu "banalnu" vrstu kršenja zakona pala čak i Vlada !!
Ali zna Mica da ovo nije Švajcarska, da ovde može i gotovo ceo mandat da prođe kao što će i njemu da prođe, a da nije ispunio jedan običan formular A-4 formata i tako ispoštovao svoje birače, svoj grad, svoju Državu i zašto ne reći - svoju struku.
Ovako, biće upamćen ( verovatno ne i kažnjen ) kao funkcioner koji je provukao ceo mandat a bio u sukobu sa zakonom.
Bravo za Micu koji je još poznat i kao nepokolebljivi "čuvar" dostojanstva skupštine, jer tu reč na svakoj sednici ponovi bar desetak puta.

O Ostalima sa spiska nije vredno trošiti vreme ni reči, nebitni pojedinci na bitnim mestima, poput g. Vulović, kojoj čak ni jedna kazna nije bila dovoljna opomena kako bi prestala biti bahata i neodgovorna.
Ima tu na spisku i onih za koje bi se reklo da su čak i nevini, jer naprosto ljudi ne znaju da postoje i obeveze kad se negde bude izabran a neće niko da im to kaže i ukaže.

I nije to sve tako strašna kad znamo da ipak nismo Švajcarska, mada to ne tvrdi čak ni Mica, on samo reče da se TRUDI da budemo ko Švajcarska.
ima razlikeSmiley
Idemo dalje, sa Micom, Vulovickom, Bulajićem - do Švajcarske Smiley Očekivano, baza „Postupci protiv funkcionera” nije mogla biti bez imena sa somborske političke scene. Evidentirano ih je čak 17, najčešće zbog kašnjenja sa podnošenjem izveštaja o imovini.
http://www.soinfo.org/vesti/vest/21984/1/Tokom-osam-godina-17-prijava-za-Sombor/


obican posmatrac @ Uto, 01.10.2019. 11:06
paaa, bila bi šteta u ovoj plejadi prestupnika ne pomenuti i još neke, po meni zaslužnije da budu pomenuti i, dakako upamćeni po svojim "delima" odnosno nedelima, a da su pritom, ne samo sačuvali sebe od zakona, nego još i uznapredovali, a gore pominjani Mića Sekulić je samo "zaboravio" prijaviti šta ima...

Dakle, tu je, po meni zaslužna da se pomene g. Irina Burka-Parcetic, a poznata je iz afere "ETNO SALAŠI" koja nam još nije pojassnila, šta je to bio državni interes da se njoj i bliskim članovima porodice dodeli onolika bespovratna sredstva za uređenje nekakvog salaša, koji može biti sve samo ne "ETNO"... beš kao i onaj u Staparu, ili onaj u Šaponjama negdašnjeg direktora Energane g. Gajina...
Zašto svih tih salaša sada nema na svojevrsnoj "ETNO - mapi TOGS-a kao ETNO salađi koje se može posetiti i obići !?
Mišljenja sam da je g. Irina morala, pre nego što je postavljena za gradskog pravobranioca ( ni manje ni više ) da svoju ulogu oko dodele bespovratnih sredstava da obrazloži, da nije slučajno reč o nenamenskim i neosnovano dobijenim sredstvima AP Vojvodine samo zato što je to bio tada interes DS...

I svakako treba još izdvojiti već dobro poznatog Keču, koji kako vidimo zaista ima problem da javno pokaže svoju imovinu. Tu svakako treba pomenuti moguću ili izvesnu trgovinu uticajem, jer je sa mesta gradskog većnika "obezbedio" plac firmi RTI u sred industrijske zone, a pritom obavlja poslove njihovog dilera prodaje za naš okrug...


Dakle, naspram Miće, ovo dvoje su ozbiljniji uzurpatori, pa i "preletači" koji tu nisu zbog ideologije, već nečeg drugog...
Kobra @ Pet, 04.10.2019. 11:23