Usijani „Lemeš ring”

Usijani „Lemeš ring”

„Lemeš ring” najzad u pravom svetlu. Organizacija bez greške, poseta fenomenalna, trke na najvišem mogućem nivou. Uverite se u albumu.
Četiri trkačke klase (60 cc, 80 cc, 125 cc i 250 cc) sa oko stotinjak vozača. Vožene su po dve trke u svakoj klasi, zbirnim rezultatima dobili smo pobednike Lemeš ringa. Bodovanje za Balkanski tur važi samo za dve najjače kubikaže. Najbrži u klasi do 125 cc bio je Tomislav Šamec, predstavnik Hrvatske pobednik obe trke. Isti uspeh, ali sa dvostruko jačom krosericom ostvario je Goran Gorečin, trenutno jedan od najboljih hrvatskih vozača. Uz vozače iz Hrvatske nastupili su timovi iz Makedonije, Bugarske i Mađarske, i neverovatno mali broj vozača iz Srbije i Crne Gore.
Ovogodišnji „Lemeš ring” pratilo je više od 2.500 ljudi, koji nisu krili oduševljenje viđenim i u svakom slučaju doprineli da ovo bude spektakl.
Jedan sportski događaj sa ovoliko „mase” gotovo neverovatno za naš kraj. Nedelja koju nikako nije trebalo propustiti.
savamajstor @ Pon, 09.05.2005. 03:16

Komentari

Dobra stvar je što je kiša padala pre trka, pa je malo pokvasila stazu, ali to nije bilo dovoljno jer su već posle druge, treće trke stazu "izorali" motoristi i došli do suve zemlje.
Što se tiče posete, bilo bi i više ljudi da nije bilo tolko hladno... vetar je duvao nenormalno!

Nesha @ Pon, 09.05.2005. 21:15

Drago mi je da je Sombor dobi6 tako vazan znacaj u ovom sportskom podrucju,mozda cemo za koju godinu i mi dobiti neku moto zvezdu kao sto su Rosi,Bjadji itd.zasto da ne.

Poslato sa SIE-C55/21 UP.Browser/5.0.3.3 (GUI)

boka @ Pet, 13.05.2005. 03:54