Dva dana bez iznošenja smeća

Dva dana bez iznošenja smeća

Informacija za sve korisnike usluga JKP Čistoće o rasporedu sakupljanja, transporta i deponovanja otpada na teritoriji grada u dane državnog praznika.

Foto 21005- Usluga sakupljanja, transporta i deponovanja otpada u vreme Dana državnosti Republike Srbije – Sretenje, 15. i 16. februara se neće obavljati za sve korisnike koji su u Somboru i naseljenim mestima na rasporedu u tim danima. Otpad od korisnika u Somboru i naseljenim mestima koji su po rasporedu u vreme državnog praznika, biće sakupljan 22 i 23. febrara. Takođe obaveštavamo korisnike da i ostali objekti i službe (blagajne, služba zoohigijene i deponija) u navedeno vreme neće raditi. Zahvaljujemo se na razumevanju - piše u dopisu JKP Čistoća.
Tokom praznika, u četvrtak, petak i subotu, neće se vršiti ni naplata parkiranja. Kako je saopšteno iz JKP Parking servis, kontrola i naplata počinju u ponedeljak, 19. februara. Poslednja dva dana ove sedmice neradna će biti i za sve ostale državne institucije i ustanove, kao i banke, koje za razliku od državnih službi, ipak raditi u subotu, po redovnom radnom vremenu.
savamajstor @ Sre, 14.02.2018. 02:21